Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Högst upp på önskelistan!

Om Du redan nu
blir överfallen i Ditt hem
lagd i en säck, tagen ut ur Ditt hus,
bortförd i bil, körd många mil...
Bli ej alls rädd!
Jag har önskat mig just Dig i julklapp!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-11-17 10:09



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Härlig....lyhörd!
2010-11-20

  thyra
Grattis till placeringen! Kul ide, väl skriven!
2010-11-18

  Ezmeralda VIP
Ja varför inte, när tomten kommer så...
2010-11-17

    ej medlem längre
Tack och lov är man förvarnad nu då *skrattar*
2010-11-17

    Max Poisé
Haha...helkul och jäkligt bra!!
2010-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt