Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
November 2010.


November 2010.

Det brinner en eld i spisen
den värmer Zelda
och mig
Det knastrar och
sprakar i elden
vi myser och har det
så skönt.




Fri vers av Annmargreta
Läst 395 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-17 15:12



Bookmark and Share


    sajo
Kanske avnjuter du en kopp choklad. En novembermysig text att läsa har du skrivit.
2010-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Annmargreta
Annmargreta