Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

meditation



kvällens mörka tystnad
sluter om
går stilla natten till mötes
utan ord
i en bädd av längtan







Fri vers av mariasan
Läst 356 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-12-14 21:33



Bookmark and Share


  Anya VIP
Lent och mjukt....bra!
2010-12-18

  Maiah VIP
Finstämt men vackra formuleringar......
2010-12-16

  stenhur VIP
ord som klingar mjukt som bädden de handlar om
2010-12-15

  Anna*
Mycket snyggt! Gillar!
2010-12-15

    ej medlem längre
Strålande, fantastiskt...vilket sätt att avsluta tisdagskvällen på
2010-12-14
  > Nästa text
< Föregående

mariasan
mariasan