Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sarkastisk sympati

Du ser igenom mig, mitt emellan raderna.
Varje steg du tar får mig ur balans.
vi vet inte längre var vi har våran stadga.

När jag går igenom rummen som du så ömsesidigt våndade min själ i
hör jag det igen..
Fotstegen som tvingar mig till sömnlösa nätter.

Återigen minns jag hur jag brukade kyssa dig godnatt på kvällen och på morgonen få vakna av dina andetag.

Nu går vi mot samma alster fast inte tillsammans.
Du finns fortfarande kvar, du är en paranoid känsla, en perception som
fortsätter att svälja mina fotspår.

Du är oundnviklig, en graf som inte kan finna sitt element.
Jag är vilsen i ett dunklel som du blev övergiven i..
Samma dunkel som jag overkligt nog blivit indragen i.

När dina tankar smeker min tillvaro får det mig att inse
att min kärlek inte talar sant.

ditt hjärta tillhör någon annan.




Fri vers (Prosapoesi) av Anton the poet
Läst 981 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2010-11-18 01:22



Bookmark and Share


    svarta ängeln
Stark
2011-11-21

  Ninananonia VIP
Så bra skrivet..
2011-10-01

  Matilda E. Stridsberg
Starka ord och en bra tanke.
2011-02-22

  lodjuret/seglare VIP
En fullt läsbar text som tilltalar och talar direkt till läsaren, men ordet 'vart' som brukar ange riktning, misstänker jag är felskrivet just här. Skulle kunnat skrivas som 'var'. Tvenne enhjulingar förtjänte texten.
2010-12-14

    vilgot hellros
mkt bra
2010-11-29

  Junitvillingen
Starka, hjärtskärande rader...mycket bra poetat!
2010-11-25

  anits VIP
Starka rader
2010-11-18

  Emme VIP
Gillar den här jättemycket!
2010-11-18

  Julio VIP
Bra bra:)
2010-11-18

  Mr Lindemann VIP
likt en springande punkt, joggar jag in i denna texten så

stannar upp likt ett frågetecken framför meningar som:"Du är oundnviklig, en graf som inte kan finna sitt element."

Inte så att jag reagerar mot enstaka ord, men just "Graf" tycks här vara väl funnet(det är ju inte Hannag Graf som du åsyftar)
2010-11-18

    ej medlem längre
Snyggt!
2010-11-18

    Max Poisé
Snyggt!
2010-11-18

    ej medlem längre
stark dikt Anton
2010-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Anton the poet
Anton the poet