Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tonen avgör!

Hans kropp håller inte idealmåtten
kanske lite för rund, men tycks
ändå så frisk och sund.

Runt om honom skapas en oas
av trygghet i mänsklig värme
och ett glädjelugn sprider
sig i ljuv stillhet och hans
medmänsklighet slår an
tonen, så bara för det
faller man för den
personen för att
få vara med just
i den zonen!






Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-18 12:36



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
vacker hyllningsdikt till eden som inte har idealmåtten på kroppen men väl på själen
2010-11-20

    ej medlem längre
Det låter som han tänker och handlar med hjärtat i centrum. Fint skrivet!


"Runt om honom skapas en oas
av trygghet i mänsklig värme"


/Ann
2010-11-18

  ULJO
Det är i hjärtat kärleken sitter inte utanför. Fint skriftat.
2010-11-18

  lodjuret/seglare VIP
kärlek i varje tum av tumstocken
2010-11-18

  Bjarne Nordbö
Du har ett gott musiköra.
2010-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt