Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Makt!

I dessa tider talas det mycket om makt!
Vem, som har den eller vem, som skall få den!
Används den på ett bra sätt, kan den bli till nytta
för många. Men den gemensamma makten den är det
allra viktigaste för oss att fånga...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-18 13:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag instämmer i dina ord helt och fullt!


/Ann
2010-11-18

    ej medlem längre
I en demokrati är det vi, folket som har makten. Tyvärr är det många soffliggare som inte fattar det. Bekvämare att kverulera och inte anstränga sig. Och nu menar jag inte diktförfattaren här. Bara genom att skriva om orättvisor har man bidragit till demokratin och kanske kanske leder det till vissa förändringar till sist:)
Mycket bra!
2010-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt