Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta strid - för inre frid!

Om man inte vågar ta strid
håller tyst för en inre frid
väljer att allt släta över
men tystnaden inget söver...

Istället växer de förtrycktas ord
blir stora hoppar överbord
blir till en hel hord...

Som sakta, men helt säkert mal sönder
allt, som makhavarna sagt, som skulle bli under
men visade sig vara bara en blunder!












Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-18 13:35



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Starka och sanna ord!
2010-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt