Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borta bäst!

Mot ondskan ska man
visa en strålande stor
iskall dödlig hand




Bunden vers (Haiku) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-18 13:56



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Skriver under på "En strimma av guld" - kommentaren!
2010-11-19

  En strimma av guld
Ondskan bort vi kasta
inte ord vi säga och förhasta
utan ödmjukhet vi visar
glädje för andras framgång
det är det som gör oss goa
och gör oss till riktiga vänner.
2010-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt