Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bli fri

 

lossar mitt okända
slår bakut
sätter galopp 
mot vidder

du aldrig trott

när jag är där
ska jag kasta mig ut
fälla ut vingar

du aldrig sett




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 455 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-11-18 20:04



Bookmark and Share


  Fredric
Riktigt skön och frigörande text... Ett brott mot verkligheten, ett brott mot framtiden...
2010-11-18

    ej medlem längre
så vacker!
2010-11-18

  Aisha VIP
fin!
2010-11-18

  lisa"puzzle"svensson
renaste guld!
2010-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo