Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fäst din lina

Jag är en lindansare

precis som du

har levt ett helt liv

på min publik

 

dansar för

lever av

min publik

som utbrister

"Ja!"

"Du är bra, mera så!"

 

Jag dansar lätt

glömmer koreografin

snurrande

virvlande

hör jag ropen

"Nej, inte så"

"släpp på linan"

 

Jag är en lindansare

precis som du

när applåderna ebbat ut

dansar jag till tonerna

av min egen sång tillslut




Fri vers av Tillbringaren
Läst 259 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-11-19 08:42



Bookmark and Share


    igen
'när applåderna ebbat ut

dansar jag till tonerna

av min egen sång tillslut'


-precis(!)
2011-05-16

  thyra
Underbart! Läsvärt och tänkvärt! Fint!
2010-11-21

  pixter
tänkvärt igen... och väldigt vackert slut
2010-11-20

  yta
Bra väldigt bra.
2010-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren