Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betydelselöst

 

 

där 

på vågen

väger valet

jag gör

viktlöst

utan betydelse

 




Fri vers av Monica Ullmark/Cickan VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-19 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Monica Ullmark/Cickan
Monica Ullmark/Cickan VIP