Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En oupptäckt värld

liten vaknar
och bestämmer sig
för att bli stor
rötterna är brutna
och kvar finns ingen jord
allt är redan hört
allt har gjort sig känt
inget annat finns
än dörren
som står på glänt




Fri vers av neing
Läst 288 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-19 20:14



Bookmark and Share


  Julio VIP
Gillar denna^
2011-01-09

    Loffe
Mangel sa det!
Åh, jag tycker om det jag läser. Korta vackra rader.

// Loffe
2010-11-21

  Mangal VIP
Få rader som för mig rymmer många känslor; hopp, nyfikenhet, sorg, bestämdhet och spirande glädje. Min tolkning av en vacker text.
2010-11-20
  > Nästa text
< Föregående

neing
neing