Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vänder blad

Från en dag till en annan

går jag genom natten

i drömmen ser jag

människor som dröjer kvar

fast de inte längre finns

men de står där

och de ser på mig

när jag vänder blad




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 323 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-19 22:27



Bookmark and Share


  Jocy Joyless
Härligt framställt! :)
2010-11-23

  Kim VIP
Ja så är det! Men vi kommer alltid igen... igen
2010-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström