Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Få men stora: ORD!

Alla har ett fäste, jag har ett näste
ett gott bo, min ro bredvid Dig
för jag är ju fäst vid Dig!

Varför då säger Du...

Jag tycker ju allra bäst om Dig!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-20 09:25



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
ja, en text om kärlek är ju inte så tokigt, här skrivs den med andra ord, med andra ord
2010-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt