Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älsklingarna!

Det är de, som älskar oss, som bär oss
genom sorger och elände
lyfter oss när vi behöver
tar över
när vi inte orkar
torkar tåren, läker såren
sopar bort det, som gick fel
finner de nya spåren
utan dessa kom de aldrig...

De nya åren!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-11-20 09:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt