Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi HÄR och dom DÄR - världen är så stor så stor Rasmus Rasmus liten



De samlar in prylar på min sons skola. Dessa ska sedan slås in i julpaket och sändas till behövande barn. Min son (6 år) kommer hem, glad och ivrig

- Mamma! vi ska skicka julkappar till barn som inte har det så bra som vi
- vad bra!
- Vi ska slå in allt och sen skickar vi det till Norrland!!!

- *skratt*
Nej det gör ni inte, det är till något annat land som ni sänder paketen

- Ja just det! Island eller Gotland var det...............






Fri vers av Therés
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-20 11:25



Bookmark and Share


  thyra
Det är inte lätt att minnas allting :)

Underbart berättat!
2010-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!