Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vanlig söndag - 19 år

Det är höst
de torra löven prasslar där jag går
regnet hänger i luften

Där..
där är parken
Tröttheten gör att jag trots allt
väljer att gena
Vill hem

Pang!

Ljuset. i mina ögon
Var är jag?
"Vänta - är det en ängel" undrar jag
Doktorn. varför pratar hon med mig om de trasiga kläderna
om våldtäkten
om den sönderskurna mjälten

Det är Mig de pratar om
hinner jag fatta innan jag somnar
igen

För gott




Fri vers av MissManic
Läst 297 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-20 11:57



Bookmark and Share


  Pilgrim
det gör ont i hjärtat när man läser de sista raderna.. hur kan något så vackert i ett ögonblick förvandlas till en mardröm..
2010-11-23
  > Nästa text
< Föregående

MissManic
MissManic