Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängeln på bänken

Det ligger ett café
alldeles intill parken
En solig dag-
sitter jag där med min bok
Tänder en cigarett
och dricker av min is-latte

Rörelser i ögonvrån
jag slutar att läsa för en stund

Blickar ut över parken
På en bänk sitter en kvinna
en mycket vacker kvinna

Klänning av spets och tyll
en krans på huvudet
av de vackraste blommor

Hon blöder lätt ur handen
i den hon håller törnrosen

När hon ser på mig
rinner en lyckotår
längs hennes kind

Jag blinkar, och när jag tittar igen
så.. är hon borta




Fri vers av MissManic
Läst 265 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-20 12:04



Bookmark and Share


  wildrose
Fint
2010-11-20
  > Nästa text
< Föregående

MissManic
MissManic