Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon är en öde ö


Ur mörkret reser hon sig
Dansar i utkanten

Ensam

Nakna fötter svävar med vinden
Och vinden bär hennes önskningar

Hon är på väg mot gryningen

Hon är en öde ö
Långt ifrån moderlandet

Ensam

Men skuggorna har viskat henne hemligheter
Ett möte är stundande

I hennes ögon lyser själens osaliga längtan

Visst kan hon vänta

Hon vet att ljuset är nära




Fri vers av Aquila
Läst 812 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2010-11-20 16:33



Bookmark and Share


  Lovisa Lindbom
Väldigt bra skrivet, med flyt och bildspråk.
Den här bokmärker jag:)
2012-01-12

  Lena Själsöga Keijser
skapandeskönhet
andas i detta smycke

skimrande i öknar
vikes oasens blad ut

tack

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2010-12-29

  MoonCalled
Underbar text.
2010-12-04

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Ljuvligt vackert skrivet. =)
2010-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Aquila
Aquila