Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under händer under!

Hur vet
moroten det
i mörkret där den ligger
i sandhögen eller bortglömd under grus
utan minsta lilla ljus
att det är vår
och sänder upp en topp
en grön liten knopp
hur kan den i det svarta hitta ett hopp...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-11-20 16:46



Bookmark and Share


  ULJO
Det är en av mänsklighetens svåra frågor, roligt att du tog upp frågeställningen.
2010-11-22

  Olof Lagerhorn VIP
Med vårens tårar kanske underhands datan läcker fram!
Olof
2010-11-20

    ej medlem längre
Det finns alltid ett litet ljus även i det svartaste mörker, som ger
ledning. Fint skrivet!

"hur kan den i det svarta hitta ett hopp..."


/Ann
2010-11-20

    ej medlem längre
Ja du, det kan man undra!
Snyggt diktat!
2010-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt