Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Satans kärlek

En vässad kniv går igenom min kropp
ett ord av hat kommer igenom min slitna själ
vad var det som hände, allt är förstört det finns inget hopp.

Du försöker styra mig med din järnhand, du vill trycka in mig en form som inte passar, du har åsikter om allt jag gör.
Vad är det du vill, varför måste det göra så jävla ont?

Sekunder blir minuter i universums evighet, jag hör dig vässa kärlekens vassa egg som snart ska slita ut mitt hjärta.
Jag står som förlamad och bara ser på när du sakta sticker kniven i mig, helt utan förmåga att försvara mig.

Du lämnar mig blödande på golvet och jag ser dig småle.




Fri vers av mia1
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-20 17:24



Bookmark and Share


  LassO
som "gammal" snickare och lite "privat kock" så vet jag att en vass kniv, ALLTID är att föredra, i "alla" sammanhang, även för läkningens skull. En vass kniv slinter inte så lätt och lämnar snygga läkbara snitt, bara den inte får gå för djupt på fel ställe.
En trasig/slö kniv sliter sönder mer och försvårar läkningen...
2011-01-05
  > Nästa text
< Föregående

mia1
mia1