Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så här skall det gå till!

Jag vill ha en Strong Springare
ingen liten vek krake
jag vill ha en med stark stake

Som kan föra mig dar, som nätter
över kullar och slätter
och, som vet var
det brusande havet far

Och aldrig blir trötter
och klagar på min tyngd
eller trötta fötter
och nöjer sig med
lite havre och nötter

Låter mig famna i manen
Låter mig hamna enligt planen
Ljudlöst till vila vid hans sida under granen

Känna hans varma kropp mot min sida
Låta mina händer runt om hans mule glida
Låta mig få hämta vatten vid källan
Låta mig få känna att jag är ju fjällan




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-20 17:29



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Härligt med en stark springare.
2010-11-22

    ej medlem längre
Applåder för denna härliga text!!!


"Låter mig famna i manen
Låter mig hamna enligt planen
Ljudlöst till vila vid hans sida under granen"


Sparas!


/Ann
2010-11-20

    ej medlem längre
Härligt!
2010-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt