Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslokall

Om du tror
att jag inte känner
varje minut
av kärlek, åtrå och sorg

 

Om du tror
att jag inte känner
tårarna
som tränger på

 

Längtan efter dig
varje dag, varje sekund

 

Om du tror
att jag inte känner

 

Vem känner mig då?




Fri vers av Sländan
Läst 509 gånger
Publicerad 2005-12-01 21:43



Bookmark and Share


    deepthoughts
Jättevackert.. men väldigt ledsamt :.l
2006-10-09

  Jessi
Åh, ja precis så önskade man att det var- fatta lixom!! Jättevcker!
2005-12-02

  Smultris
det du skriver påminner mig om mitt just nu... alltså berör du...
2005-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Sländan
Sländan