Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tacksägelse



Låt mig stå på det största berget
blicka över tusen
små prickar

Låt mig stå i den mörkaste natten
blicka över tusen
små stjärnor

Låt mig stå i mitten av livet
blicka över alla
små ögonblick

Låt mig stå i all tacksamhet
blicka över livet
smått som stort




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 735 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-11-20 21:32



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
vackert, superbt, skön läsning
som ger krusningar på själens
spegel sjö.....

applåder + Bo-märke

kb
2010-11-26

  MissManic
Helt underbar dikt!!
Vacker ♥
2010-11-24

  Bodil Sandberg VIP
Så fin så fin så så otroligt fint!!!
låt mig stå all tacksamhet
blicka över livet smått som stort
sparas ..tack!
applåder i massor!!
2010-11-24

  aol
underbart, ett sant bokmärke
2010-11-24

  Sandra_Flickan
oj, jag glömde ;) puss puss puss puss<3 ;) :)
2010-11-20

  Sandra_Flickan
Verkligen jättefint! hihi
2010-11-20

  Larz Gustafsson VIP
Underbart!
2010-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP