je vous en prie, monsieur

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

je vous en prie, monsieur




rent spel

ibland skrattar ni
åt dessa naiva
tonårsdrömmar
säger ni

men kan ni andas
så kan väl jag också

vi har alla stått där
dum och ung
visst var det

men kan ni viska
så kan väl jag också

repetez säger ni
med eran fina franska dialekt
r som ni stryper i halsen

men kan ni säga rätt
så kan väl jag också

vill ni mig något
bevisa hur fel jag har
vilka gudar ni är

men kan ni skrika
så kan väl jag också

och ni säger att jag aldrig älskat
men om ni kan
och om jag har då

så hårt så mycket
som jag bara kunnat
utan ord hat eller lögner

var inte så naiva
en gång var ni också unga




Fri vers av fröken a.
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-21 14:35



Bookmark and Share


  Elin Skogsberg
!!! vad fint!
2010-12-18
  > Nästa text
< Föregående

fröken a.
fröken a.