Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

besvikelse?

Det är så svårt att veta
Vem man vill ha
När man hela tiden sagt att man inte ville det
Tillåt aldrig dig själv
ångest ångest ångest
Att kräva någon, att tycka om någon
Det du aldrig tänkte göra
(fast alltid ville)
Det leder bara till besvikelse

Snart är han med någon annan. För han var ju aldrig min
Jo. För en halvtimme eller så




Fri vers (Fri form) av frosthjärta
Läst 1114 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-21 14:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frosthjärta
frosthjärta