Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strandbryn

Vandring längs stranden
Det kommer alltid att vara så här.
Morgnar och kvällar. Dagar och nätter.
Stenhjärtan sveps i tid. 
Naturkrafter slipar drömmar 
tills endast det hårda är kvar,
det hårda som också är mjukt
i handen, horisonten tiger 
och gryningsljuset kan inte 
skiljas från skymningsljuset, 
Jag vet ej var solen står.




Fri vers av Trast
Läst 663 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-11-21 17:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert detta.
2012-01-20

  Anna*
Ursnyggt! Applåder
2010-12-15

  objekt3
oj oj oj jag vill bara hälla upphettad choklad
och dressyr av fullblod och
ett och annat vad i din bägare
och en siffra eller fem jag vet inte jag
lite förvirring och en och annan stav
2010-12-08

  lilla t
Nu har du flätat ruskigt bra!
2010-11-28

  etthjärtaäralltidrött
Så bra!
2010-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Trast