Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskat och förlorat

Som ett glödande klot, så hett var mitt älskande hjärta

Blodet kokade och hett röda var mina kinder

när du var hos mig



Med hjärtat som en isklump och med mina blåa läppar

viskade jag FARVÄL




Fri vers av Therés
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-21 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!