Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hoppas inte på dig

Mina ögon
ett par värkande glober
Min kropp
ett tempel tillhörande en religion jag ej tror på
Imorgon
kommer du få brev av en lycklig flicka
en flicka som ej längre är jag




Fri vers av zim
Läst 369 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-22 04:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zim
zim