Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackrast är moderskapet



Jag var ett sandkorn i ditt oändliga hav

du gav mig din unika kärlek och näring, som en mussla

och jag blev till en pärla...

Jag kanske var ett tungt smycke att bära

men se på mig nu kära pärleMor

jag är för evigt ditt lilla sandkorn




Övriga genrer av Rozhan
Läst 614 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2005-12-02 01:54



Bookmark and Share


  Cris
Underbar!!
Vilken hyllning
sicken pärla till text
2007-03-15

  Zabina
Detta är den ultimata kärleken.
Mammor är bäst.
Nu måste jag gå och krama min =)
2007-01-14

    ej medlem längre
Så vackert ! Jag fick tårar, Rozhan ! Finner inga ord ....
2007-01-03

  Axelandra
PärleMor... genialiskt
2006-11-12

  Manal
berörde hjärtat mitt, vackert !
2006-11-12

    ej medlem längre
Vackert, en mor är det heligaste man har, att värna om våra mödrar bör vara en livsuppgift, bra skrivet
2006-10-30

    Ti-elina
Det var fint skrivet!
Vad skulle man göra utan sin mamma?
2006-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Rozhan
Rozhan