Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutet

Det är
okej
att du gör som du vill
Du är poet
Och kan inte göra människor illa
Människor avgudar dig
Ni ska simma till månen
Tillsammans
En dag

Men dagarna passerar långsamt
när man väntar på någon
som inte kan återvända
Och när åren verkar vara
ett collage av våta örngott
och heta duschstrålar
Känns livet så oändligt långt
Och man blir - en främling




Fri vers av Bauhaus Fashion
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-22 18:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bauhaus Fashion
Bauhaus Fashion