Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förnimmer dig

melerad måne

sagolikt målad

på vinterblå himmel

 

det vackra vita vinterljuset

lovar hopp

leker med vinden

 

stjärnan som lyser klarast

fångar min själ

driver upp min längtan

 

sången som är min

tonerna jag älskar

vibrerar och viskar; hemma

 

 




Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-11-23 09:33



Bookmark and Share


  karenina VIP
mkt finstämd och fint vibrerande
2010-11-24

  yta
Härligt mjuk och fin.
2010-11-23

  Anya VIP
Så magiskt skön på något vis. Bilder kommer i mitt inre. Gillar begreppet melerad måne.
2010-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP