Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://fuldans.se/?v=mnpfyxzgax


Det här är inte salsa

1, 2, 3
1, 2, 3
1, 2, 3
1, 2, 3
Ett språng framåt
Trippa, trippa bak på tå
Ett språng fram och gunga på stället
Sida till sida
Följ med mig nu!
Handen på ryggen
Handen på ryggen!
HANDEN PÅ RYGGEN - UPP!

Två steg bakåt
Gunga på stället
Två steg sidleds
Gunga på stället
Flick-flack och split
Nu gick det för fort!
Ett språng rakt bakåt och stopp!

Vi tar ett glas vatten
Övar i pausen
Ser om vi kan hålla takten
var för sig.

Föra och följa
Falla och fånga
Jag kan salsa
Vad kan du?





Övriga genrer av sorgsen
Läst 411 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-22 19:34



Bookmark and Share


    Angela
Jag kände ingenting emotionellt av detta; men jag kände rytm, och det är en seger i sig.
2010-11-22
  > Nästa text
< Föregående

sorgsen
sorgsen