Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det var två år sedan idag

Vi är nog ganska lika egentligen, han och jag.

Det som i själva verket skiljer oss mest åt
är nog att han är brunhårig och jag blond.
Han är tjugo centimeter längre, har mer klass
och så är han hel inuti. Och jag, jag hänger
krampaktigt fast i de lösa trådarna, försöker
förgäves pussla ihop bitarna av mig själv.

Vi är nog ganska lika egentligen, han och jag.

Bara det att han alltid kommer att ha någon.
Och jag, jag kommer alltid att vara
ensam.




Fri vers av teateatea
Läst 271 gånger
Publicerad 2010-11-23 01:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

teateatea
teateatea