Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från konflikt till försoning

I mitt sista brev till dig saknas det självaktning
Mellan raderna skymtar jag gester av trolöshet

Som delar mig i två,
får mig att smälta..
upplösas i din stilla ömhet

Luften i mitt tillkomande blir ett med mig får oss att kondensera
En tongivande gest som spegelvänd formats till ett överlägset fenomen.

Hyllad i våra tilltagande avsikter för att kunna tillbakablicka
till tiden som dränkte

vår förtvivlan




Fri vers av Anton the poet
Läst 565 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-12-03 13:41



Bookmark and Share


  Anna*
Mycket starkt och fint skrivet. Tänkvärda kondenserade rader.
2010-12-05

  anits VIP
Mycket bra och starkt skrivet
2010-12-04

  Mr Lindemann VIP
Ja, det var på något litet viss professionellt skrivet, denna dikten

Blev bara lite konfunderad över meningen: "Luften i mitt tillkomande blir ett med mig får oss att kondensera "

Men det är väl för att den ärt så komprimerad
2010-12-03

    ej medlem längre
stark dikt
2010-12-03

    ej medlem längre
Välskrivet!
2010-12-03

    Max Poisé
En vältalande dikt som har ett skönt tempo!
Gillar detta!
2010-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Anton the poet
Anton the poet