Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasmatta

På varpens sega trådar
spelar jag
på en ostämd harpa
fyller skälet med rivna trasor
slår samman väven kraftigt
skapar av gamla lakan
ny matta
att fylla tomma golv.

Färgerna leker
kontraster och toner
enfärgat och brokigt
symmetri och inte
textila världen är
förutsägbar
och evigt ny
glädje!




Fri vers av solomi
Läst 345 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-23 11:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

solomi
solomi