Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spårlös

Isbundna karpen
stilla som vintervattnen
väntar på våren




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 392 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-23 14:49

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  vera gade VIP
inget syreförbruk;
2010-11-23

  Jaseph
Jag och min son diskuterade
hur fiskarna har det
under vintern. Måste
vara jobbigt att
stå stilla hela vintern.
2010-11-23
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP