Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Instinkt

"Prata med mig" sa hon

gjorde så


Det sista hon sa innan hon lämnade mig var..,

"Vem orkar lyssna på dig"




Skulle följt min instinkt




Fri vers av Kalle.O
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-23 19:08



Bookmark and Share


  Maria T
Hade varit bra.
Vem lämnade dig
2010-11-28

  Blåbäret
äh...tror dig inte :)
kan man prenumerera?
2010-11-23

  ghost
Låter som du råkat ut för en sarkasm. Har bokat dig som vän. Nöjd nu.
2010-11-23

  Bibbi VIP
Ja, så kan det gå:-)

Känner så väl igen känslan.
2010-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O