Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Även om vi talar olika språk och bara ett gemensamt, så har jag lärt mig att kärleken förstår sig på alla språk.


Den sista kyssen

vi satt i båten där vi träffades för första gången
jag lyssnade noga på änglasången
som jag hör när jag är med dig

tittade dig djupt i ögonen
tänk om jag aldrig mer får se honom igen
kände gråten i halsen
så vi kysste bort tanken om att jag skulle lämna

det har aldrig gjort så ont i hjärtat
som när vi sa farväl
och mina skäl för att åka hem försvann

mitt hjärta var ju i brand
en sista kyss


gick med snabba steg i sanden därifrån
kände att tårarna knackade på





tänd en cigarett


andas


möter en grupp frågande ögon
som bränner i nacken när jag är förbi

"det du gjorde mot mig är magi"
tack detsamma hjärtat




Fri vers av AliciaK
Läst 351 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-24 17:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Du är en sann romantiker, Alicia.
2010-11-24
  > Nästa text
< Föregående

AliciaK
AliciaK