Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inuti varje man

Hon sökte ett kanske, ett hopp och en framtid.

Hon fann ett barn.




Fri vers av Mahogny
Läst 313 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-24 01:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mahogny