Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mössjakt

Din gråsvartrandiga mössa

borde tas ur sortimentet

jag ser den överallt

jag orkar inte se dig överallt

när det aldrig är du




Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2010-11-24 06:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
eller hur!? ... kan göra en galen
2010-11-25

  helenita VIP
Tycker om!!
"jag orkar inte se dig överallt
när det aldrig är du"
2010-11-25

  karenina VIP
vilken liknelse! men ja ibland ser man saker som minner om andra som man faktiskt inte vill bli påmind om!
2010-11-24

  yta
Saknad bra skrivet.
2010-11-24

  Anya VIP
Mycket fin fundering och text....känns igen!
2010-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP