Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterdrömmar

Snölyktor
-och iskristaller

Snöänglar
-och skrattande barn

Snöflingor
-och stjärnbeströdd himmel

Snöplog
-och sandade gator

Skridskoåkning
-och frusna fötter

Söndagkväll
-framför brasan med varm choklad




Fri vers av MissManic
Läst 457 gånger
Publicerad 2010-11-24 11:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissManic
MissManic