Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så jävla pretto

Väx upp!
Lev ditt pretto liv
Gör inte det Du vill
Gör det Du tror andra förväntar sig

Sköt skolan
Skaffa bra jobb
Träffa kärlek
Samboskap
och äktenskap

Bo i villa
med perfekta barn
Var delaktig
i allt som händer

Städa ditt hem i varje vrå
Vaxa bilen
och glöm för allt Inte att vaxa benen

Varför så pretto?
Vems drömmar lever du?




Fri vers av MissManic
Läst 437 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-24 11:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissManic
MissManic