Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärta

Smärta i bröstet
smärta i magen

Yrsel och svaga ben

Skakar och svettas

Andas häftigt
Pulsen slår

Vit tablett
Genomskinlig dricka
Spruta in i benet



När jag vaknar
Fastspänd i en säng
Ensam
Panik


Smärta i bröstet.....




Fri vers av MissManic
Läst 323 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-24 11:58



Bookmark and Share


  Skymning Blå VIP
Naket skrivet tycker jag, får en känsla när jag läser att det finns mycket mer bakom dessa ord.

Känslor och händelser beskrivet i få ord att vara eller inte vara

Ser bortom dessa ord, bra avslut som avslutar texten väl och ger texten en sanning
AE
2010-11-25

  Bjarne Nordbö
Som en cirkel som sluter sig, en smärta som aldrig slutar som en riktig skitdag. Jo det känns att leva.
2010-11-24
  > Nästa text
< Föregående

MissManic
MissManic