Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ha-dig-sång

Tänk att få ha dig här hos mig
Tänk att få leva nära dig
Tänk att få skratta
Tänk att få gråta
Tänk att få ha dig här hos mig




Fri vers av Physalis
Läst 227 gånger
Publicerad 2010-11-24 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Physalis