.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.




Kramsnö

 

 

 

Står tätt intill tegelfasaden

röker snabbt, kylan biter

 

fjärden sover oroligt krusande mörk,

pärlbandet

av röda och gula bakljus glimmar från Strandvägen

 

tittar upp mot en stjärnlös svart himmel,

några stilla snöflingor träder fram

i fasadbelysningens snäva sken

 

jag blundar

 

omfamnas

 

 

 

 




Fri vers av Popcorntankar
Läst 464 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-11-24 18:14



Bookmark and Share


  Aisha VIP
svidande vackert

tycker mycket om!
2010-11-28

    prima donna VIP
kramsnö och vattenpussar :)
2010-11-24

  Tillbringaren
Fin text, fin titel, fin dikt! Du är väldigt bra på att ta vanliga saker i din omgivning och göra en snygg dikt av det.
2010-11-24

  karenina VIP
vilken mysig ögonblicksbild du levererar här :)
2010-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar