Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad händer?

Du är lycklig, springande på den äng

du sprungit på som barn

 

Trädet du klättrat i

och solen som alltid vakat över dina steg

 

Men vad händer om ängen slutar blomma

om grenen du sitter på går av

 

och tänk vad händer

om solen slutar lysa




Fri vers av Emma Olsén
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-24 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emma Olsén
Emma Olsén