Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prat

Öppnar den stora käft som tänder lågor på långa blodsband

tills ansiktet faller som en urspårad maskerad

Färgerna dånar 

Pärlorna studsar bakom vännerna som springer

Jag väver likvita dukar att gömma händer med

i ett inre oros land som visslar familjärt




Fri vers av Eunice
Läst 268 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-24 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eunice
Eunice