Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solosång still going strong!

Fågelkvitter,
säger nån till mig, att jag gitter
och bara mitt i naturen sitter...

Och lyssnar till vanlig fåglalåt!
Då säger jag: -Förlåt!
Men fanns inte den
skulle det bli evíg gråt!

Och vem skulle sen vederkvicka vår själ
och utan att ta betalt för att få oss att må så väl...
Så jag tar ett snabbt farväl!

Och flyttar mig närmre det välklingande kvittret
glömmer bort det dumma splittret
och försjunker in i det skönsjungande glittret!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-24 19:21



Bookmark and Share


  ULJO
Fin solosång till fåglars kvitter
2010-11-25

  En strimma av guld
Fint om fågelsångens parad.
2010-11-24

    ej medlem längre
Fint...
2010-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt