Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Apa

Apa, apa, apa
i din bur
säg mig vem som apar sig mest
apanaget är för lågt
Vi svälter ihjäl




Fri vers av Eric R Ström
Läst 275 gånger
Publicerad 2010-11-24 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eric R Ström
Eric R Ström